VI CARER OM VORES PERSONALE

Kvalificeret og stabilt personale

Vi har mere end 100 stabile og dygtige medarbejdere af mange nationaliteter og ønsker med vores personalepolitik at sikre en fleksibel organisation, hvor alle udvikler de rette ressourcer og kompetencer.

Kort præsentation af vores personale politik

Miljørent A/S ansætter, fastholder og udvikler et kvalificeret og stabilt personale.

Miljø Rent A/S har medarbejdere af mange nationaliteter, og for os er stabilitet og dygtighed vigtigere end sproglige kundskaber.

Vi har dog fuld forståelse for, at det i praksis kan være nødvendigt for vores kunder, at medarbejderne mestrer det danske sprog, ligesom vi naturligvis gerne bidrager til, at den enkelte forbedrer sine kompetencer – herunder sprog.

Vi mener, at det er vigtigt for mennesker at være en del af en arbejdsplads og et team, og vi lægger stor vægt på, at vores servicemedarbejdere trives. Det opnår vi bl.a. gennem løbende dialog, oplæring i korrekte arbejdsstillinger, anvendelse af de ergonomisk bedste redskaber samt brug af miljøvenlige rengøringsmidler.

Dokument

OPLÆRING OG UDDANNELSE

Alle medarbejdere får en grundig oplæring og instruktion, inden de får ansvaret for en rengøringsopgave.

Mennesker PNG

ARBEJDS
FASTHOLDELSE

Fast procedure for tilfredshedssamtaler sikrer, at den enkelte medarbejder er opdateret og løbende uddannes, udvikles og motiveres.

Pie

PERSONALE
GODER

Alle medarbejdere får en grundig oplæring og instruktion, inden de får ansvaret for en rengøringsopgave.

Det er vigtigt for os, at vores personal respekteres på de virksomheder, de arbejder hos, og derfor opfordrer vi igennem forskellige tiltag til, at servicepersonalet føler sig set og værdsat.

Vi sørger for ordnede forhold for medarbejderne og har naturligvis tegnet overenskomst.